Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سومین دفتر در شهر دوگنبدان و چهارمین در شهر دهدشت با حضور جمعی از مسئولان قضایی، نظامی، انتظامی و سیاسی افتتاح شد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، به نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه خدمات ارزنده قوه قضائیه در خصوص استفاده از خدمات نوین و ارایه خدمات الکترونیک امروزه شاهد راه اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در حوزه‌های قضایی شهرستان‌های گچساران و کهگیلویه راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهزاد صادقی معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان با اظهار اینکه؛ این دفاتر با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و نظارت دادگستری استان به کار خودشان ادامه داده و انجام وظیفه می‌نمایند، در خصوص خدماتی که در این دفاتر ارایه می‌شود گفت:در حال حاضر در این دفاتر خدماتی شامل: ثبت تمامی دادخواست‌های دادگاه‌های حقوقی، اظهار نامه، ثبت نام سامانه ثنا و در آینده نزدیک ثبت انواع شکوائیه ها، واخواهی و دادخواست‌های شورا‌های حل اختلاف در این دفاتر انجام می‌گیرد.
صادقی در ادامه افزود:در همین راستا هدف اصلی از راه اندازی این دفاتر، افزایش تکریم ارباب رجوع، شفاف سازی روند دادرسی، ارایه کیفیت خدمات بهتر، سریعتر و دقیقتر و در نهایت صرفه جویی در هزینه‌های وارده به بیت المال است.
معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان با تأکید اینکه ثبت نام مردم در سامانه ثنا در شهر‌های فاقد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در دادگستری‌ها رایگان است، تصریح کرد: موضوع مهمی که در این رابطه وجود دارد این است که سامانه ثنا و سامانه ابلاغ الکترونیک زمینه ساز ارسال و دریافت تمامی ابلاغیه‌ها و اوراق قضایی بصورت الکترونیک است که در این دفاتر صورت می‌گیرد که زمینه ساز ابلاغ الکترونیک است که همه مراجعین به قوه قضائیه طبق ماده ۹ آیین نامه دادرسی الکترونیک موظف به ثبت نام در این سامانه هستند که مردم بتوانند تمام ابلاغیه‌ها را بصورت الکترونیک از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک دریافت کنند و از مردم می‌خواهم که اگر حتی هیچ پرونده‌ای هم در دادگستری ندارند در سامانه ثنا ثبت نام کنند تا چنانچه لازم شد تمام ابلاغیه‌ها به صورت الکترونیک برای آن‌ها ارسال شود.
صادقی در پایان در خصوص محاسن این سامانه گفت: از مزایای خوب این سامانه افزایش تکریم ارباب رجوع، حفظ و آبروی مردم، حفظ شأن مردم، محرمانه ماندن اطلاعات و مهمتر از همه جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی و در نهایت صرفه جویی جدی در هزینه‌های وارده به بیت المال است.     انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۰۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»

امتداد - پوریا خاوری، مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ با برگزاری ۲۴۱ مجمع الکترونیک با سامانه «دیما» شاهد افزایش سه برابری تعداد برگزاری این مجامع در بازار سرمایه بودیم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل ازروابط عمومی سپرده‌گذاری مرکزی، پوریا خاوری اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در مقایسه با سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر رشد را نشان می‌دهد.

حضور بیش از ۱۵ هزار سهامدار در مجامع الکترونیک

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت «کشت و صنعت پیاذر» با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت «معدنی و صنعتی چادر ملو» با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین، از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه «دیما» در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک در یک نگاه

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری های نوین، بدون محدودیت های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

مزایای سامانه دیما

بهره‌گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی‌گیری الکترونیکی، امکان حضور نهادهای نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفت و گو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه «دیما» به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است؛ سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • اقدام ویژه دستگاه قضایی زرند در حمایت از طرح عفاف و حجاب
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • الزام دریافت شناسه یکتا برای دارندگان پروانه دفاتر پیشخوان
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • تعلیق عضو شورای یک شهر به اتهام دزدیدن شهردار!
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی